perjantai 8. marraskuuta 2013

I did it!

Voi tätä voitonriemua! Tein minun tytölleni hupparin alusta loppuun ihan itse! Verhoilukurssin lisäksi olen ompelukurssilla, sillä omalla (surkealla) koneellani ommellut lähinnä verhoja, pipoja tai käänteisiä aplikaatioita (ja monia muita epäonnistuneita tuotoksia).. Joten kaipasin hieman opastusta.

Lähinnä halusin oppia perus juttuja, jotta osaisin tehdä meidän rinsessoille kivoja pikku vaatteita ja eihän sitä tiedä vaikka joskus itsellenikin surruttelisin jotain pientä. Päätin aloittaa (kuvittelin siis tekeväni muitakin töitä kurssilla aluksi) hieman haastavalla työllä, eli hupparilla. Paljon tuli opittua kurssilla, mutta paljon jäi vielä oppimatta. Mutta täytyy sanoa, että olen kyllä niiin ylpeä itsestäni kun sain tämän tehtyä (olalle taputus). Nyt uskallan rohkeasti lähteä tekemään tähän vielä housutkin pariksi. Jei!

Tadaaa!!
Mukavaa viikonloppua ja muistakaa hemmotella isiä sunnuntaina!

 p.s. me tehtiin kiva pieni isänpäivä lahja ja tekis kovasti mieli postailla siitä tänne, mutta en voi ettei meidän iskä vielä nää sitä ja lisäksi siitä saa kivoja joululahjoja perheenjäsenille, että jääpi joulujälkeiseksi aiheeksi sitten..


2 kommenttia:

  1. Upee pusero :) Oot kyl aika taitava ja kiinnostunu tekeen. Olalle monta taputusta! T.C

    VastaaPoista