sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Supersankari!

Meillä kuulkaas asustaa Supersankari! Loppuviikosta tekstiviesti ilmoitti, että meidän neidin kerhossa olisi naamiaiset. Kiire! Neiti halusi olla halinalle tai niiskuneiti, mutta ikävä kyllä ei äidin taidot niihin riittäneet (ja ompelukone tahtoo ottaa lopputilin). Piiitkien pohdintojen jälkeen päädyttiin Supersankariin. Viitta niskaan ja täts it. Ja kyllähän maailma aina tarvitsee lisää Supersankareita!

Tuli heti mieleen Pienen sankarin viittakirja, mutta yllätyksekseni kirjastosta sitä ei saanut (miten jotain kirjaa ei oo kirjastossa???). Onneksi internetin ihmeellisestä maailmasta sain hyviä vinkkejä. Koko lauantai ilta menikin suunnitellen ja ommellen. Mitään en ostanut vaan päätin käyttää jo olemassaolevia kankaita ja näin vaaleanpunaisesta fleecestä tuli neidin viitta, sitä ei tarvinnut paljon ommella kun reunat eivät purkaudu. Sitten vähän logoa viittaan, naamio ja vyö..

Tadaaa, meidän SUPERSANKARI!

 p.s. pahoittelen blogihiljaisuutta, täällä ollut tonttupaja käynnissä ja näitä ylläreitä ei voi täällä vielä paljastella :) Joulun jälkeen palailen näihin taas..


1 kommentti:

  1. Hei ihana Supersankari! Tää täytyy pitää mielessä kun seuraavan kerran naamiaisia ois tyrkyllä! :)

    VastaaPoista