tiistai 7. tammikuuta 2014

Tervetuloa arki

Ihan ensimmäiseksi Hyvää Uutta Vuotta 2014 teille kaikille! Tänään meillä pärähti taas arki käyntiin. Pitää palautella rytmit arkiseksi ja jättää herkut vähemmälle. Joulu ja uusivuosi oli yhdessäoloa, antamisen iloa, herkuttelua, kokonaisia päiviä yöpuvuissa, herkuttelua, herkuttelua.. Lisäksi julittiin rakkaan ystäväni rakkauden täyteläistä päivää kun hän meni naimisiin. Oikein onnistunutta lomailua täällä siis.

Ajattelin alkaa vähän purkamaan noita meidän tonttupajassa väsättyjä joululahjoja niin pääsen sitten kertomaan uusistakin projekteista jossain vaiheessa. 

Kummeille, mummille ja maamolle piti jouluna keksiä jotain pientä meidän tytöiltä. Viime jouluna annettiin jo valokuvia, joten jotain uutta oli keksittävä. Sain hyvän idean ja tällä töpöttelytekniikalla saatiin mielestäni ihan kivoja lahjoja aikaiseksi. 

Ensin siis väsäilin sapluunoita kontaktimuovista ja ne asettelin hyvin alustalle (pahvia alle, kun tulee läpi). Sitten meidän tytöt sormenpäillä töpöttelivät kangasväreillä sapluunan täyteen sormenjälkiä. Meidän 3vee jaksoi näitä tehdä vähän enemmän, 1,5vee vähän vähemmän, mutta yhteistyöllä tuli hyvää jälkeä.

Tällä tekniikalla tehtiin tyynyliinoja, kasseja ja tuli yksi keittiöpyyhekkin väsättyä. Sapluunat oli helppo tehdä, koneelta tulostelin haluamallani fontilla tekstit "His" ja "Hers" pariskunnille. Mummille ja maamolle tehtiin omat kassit ja lisättiin pientä pitsiä, oli myös sydän ja viiksi tyynyliinaa sekä keittiöpyyhkeeseen tuli tassun jälkiä kun perheessä monen monta kissaa ja koiraa.

Helppo ja kiva lahja :) Mukavaa alkanutta arkea sinne teille muillekkin!6 kommenttia: