lauantai 18. tammikuuta 2014

Hulluna tauluihin

Meidän olkkarin seinä suorastaan huusi jotain uutta hiilitaulujeni tilalle. Sain onneksi miehenkin vakuutetuksi tästä ja Ikean kautta haettiin pari Ribban tauluhyllyä. Pinterestistä inspiroituneena väsäin hyllyille valokuvien lisäksi kaksi taulua.

Ensimmäinen taulu on akryylimaaleilla maalattu. Väreille uskollisena pysyttelin musta-valkoisessa :) Ensiksi leikkasin kontaktimuovista kirjain sapluunat. Maalasin taulupohjan mustaksi ja annoin kuivua. Seuraavaksi kirjaimet tauluun tekstin muodossa ja valkoisella maalaus päälle. Toisesta reunasta maalasin vähän kevyemmin, jotta musta pinta näkyisi vähän. Ja lopuksi varovasti kontaktit pois ja teksti näkyy kivasti mustalla. Tykkään tooosi paljon!


Toinen on ihan helppo "juliste" taulu, mutta turhaan maksaa kallista julistetta, kun helposti saa itsekkin väsättyä. Netistä löytyi sopiva sanonta, siihen kiva fontti ja tulostus. Voiko helpompaa olla? Raamit olivat isommat kuin itse tulostus ja sopivaa taustapaperia ei kaapista löytynyt, mutta mutta.. Hätä keinot keksii :) Käänsin raamin taustapaperin ympäri ja pikku telalla pyörittelin paperiin mustaa akryylimaalia. Tuloksena kiva hieman epätasainen pinta. Sopii hyvin ja itse ainakin tykkään tästäkin tooosi paljon.


Ihania tauluja vaikka itse sanonkin :) Aurinkoista viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Mulla olis kans hirvee tauluhimo mutta malleja ja ideoita on turhankin paljon. Miehen mielestä tekstitaulut on vähän naurettavia..Tykkään myös että tossa sivussa näkyy tuota mustaa, antaa semmoisen vanhan efektin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies ei onneksi laittanut vastaan :) Tyytyväinen hänkin oli tauluihin.. Näitä oli kiva tehdä (tai no lähinnä tuota toista kun toisessa ei tekemistä kovinkaan ollut).. Tyttöjen huoneeseen on myös pari tauluideaa mielessä :)

   Poista
 2. Kivat taulut! Olen miettinyt tauluhommia itsekin, mutta vielä en ole päässyt käytännön toteutuksen asteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näihin innostuu kun pääsee aloittamaan, en malttanut melkein odottaa maalin kuivumista kun halusin taulun jo hyllyyn.

   Poista