perjantai 4. lokakuuta 2013

Syksy

Syksyhän sieltä taas tuli. Kädet alkoivat kaipaamaan tekemistä ja jälleen on monta projektia työn alla. Miten se onkin niin, että syksyn tullessa puskee kunnolla tämä tekemisen kaipuu? Kaivoin puikot esiin ja aloin villasukka puuhiin. Viime talvena jo hurahdin putkisukkiin kun perinteinen kantapää ei näyttänyt niiin hyvältä (minun tekemänäni), eli putkisukkia koko perheelle! Tämän helpon Novitan ohjeen mukaan mennään nyt näin aluksi, mutta vaihtelu virkistää ja pitääkin tutkia jos löytäis toisen kivan putkisukkaohjeen (vinkkejä??).

Tästä se nyt taas lähtee.. Bloggailen siis käsitöistäni, aina ne eivät tahdo onnistua, mutta kun onnistunuvat niin voi sitä voitonriemua. Kovasti haluan oppia uutta ja tehdä kaikenlaista. Katsotaan mitä kaikkea tässä nyt saadaan aikaiseksi. Välillä saatetaan sivuuttaa meidän arkea, sisustamista tai muuta hömppää.  Kommentit ovat tervetulleita ja saa ehdotella ja vaihtaa ideoita :)

Loppuun vielä kuva tämän syksyn ensimmäisistä  putkisukista.. Sukkien väri onki sopivasti pinkki, Hyvää Roosa nauha -päivää2 kommenttia:

 1. Moi! Suloiset sukat!
  Laitoin sulle haasteen tulemaan, käyhän tsekkaamassa http://kasinjasydamella.blogspot.fi. Tarkoitus on lisätä blogien näkyvyyttä.

  Terkuin Pauiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia haastesta :) Kävin jo kurkkaamassa ja väsäilen haasteen heti kun löydän sopivan hetken :)

   Poista