sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kirjasta inspiroituneena

Joulupukki muisti minua jo iiiiihanalla pikkujoululahjalla :) Tai no ehkä se on enemmän syyslahja kun ulkona kumminkin vielä kaunis ruska ja lehtisadetta siellä täällä. Itse lahjaan, sain kirjakokoelmaani Jonna Hietalan "Kerällä" käsityökirjan , siinä on aivan ihania ideoita virkattavaksi ja kudottavaksi. Tuli projektilistalle taas(!!!) lisäyksiä. Olen lähes joka ilta lumoutuneena selaillut kirjaa ja suunnitellut aloittavani uuden projektin. 

Kirjassa oli ohje käsi- ja kaulakorusta, minä vähän yhdistelin näitä ja väsäsin itselleni kivan kaulakorun. Koru on todella simppeli ja kiva "arkikoru". Kävin lankakaupassa ihastelemassa lankakerien värivaihtoehtoja ja valitsin harmaan sekä hempeän roosan (kuvassa ei oikein erotu). Materiaalina merinovillaa, sillä nämä eivät kutita kuten perus villa.

Uusi projekti kirjasta on jo työn alla (ja muutama muukin siinä sivussa). Miten tuntuukin, että tarvitsen kokoajan lisää tilaa käsitöilleni! Varsinkin virkkuu ja ompelutyöt ovat levinneet syksyn myötä olohuoneen puolelle. Luulenpa, että ne koittelevat tuon meidän iskän hermoja kun lankoja joka puolella.

Mutta voin todella suositella kirjaa kaikille puikkoilusta ja virkkaamisesta innostuneille. Näin vain sukkia ja koreja väsänneelle kirja on hieman haastava, mutta tekemällä oppii :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat korut ja sopii hyvin käsityöharrastajalle! :) Minä lainasin kirjastosta tuon Kerällä-kirjan. Palmikkomatto ja se pussien säilytyspussukka oli aika kivoja, mutta liikaa on projekteja jonossa täälläkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo, palmikkomatto projekti jonossa :) Eipähän tekemiset lopu..

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti koru! Joutuu varmaan hankkimaan itsellekin tuon kirjan joskus.. edes lainaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itsekkin olen ihan tyytyväinen. Tämä koru kestää lastenkin käsittelyä, niin menee arjessa hyvin.. Kannattaa kyllä hankkia kirja, edes lainaan :)

   Poista