perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ei sentään tauluja

Kolmen taulupostauksen jälkeen on maalisuti edelleen pysynyt kädessä. Pientä ja yksinkertaista, laatikoston ja lehtikotelon pieni piristys. Myös tyttöjen huoneen laatikosto sai pienen väriläikän. Kokeilin myös pullon maalausta- Yritin saada pulloon hienoja aaltomaista kuvioo, mutta maali oli siihen liian paksua eikä tullut kivaa jälkeä, joten värjäsin koko pullon. Pitänee testailla ohuemmalla maalilla, kun haluaisin partsille muutaman värjätyn pullon..

Vähän isompiakin huonekaluja on tullu sudittua, mutta esittelen niitä sitten myöhemmin. (Toivon mukaan) Aurinkoista viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Sinulta ei ainakaan nuo ideat lopu kesken. :)
  Olisiko sinulla mielenkiintoa osallistua blogini herkku vaihtoon tai voit ilmoittaa myös tyttäresi. Siellä on yksi lapsi osaanottaja tällä hetkellä, niin olisi kiva saada hänelle lapsipari. :)
  Tietoa enemmän tuolla http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/06/ilmoittautuminen-herkku-vaihtoon-seka.html
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ideoita riittää, aikaa ei :) Siis oon kyllä vesi kiellä katsellut tuota herkku vaihtoa, mutta yritän vähän vältellä noita herkkuja joten pitäydyn kaukana ihailemisessa :) Ja meidän tytsyt vielä vähän liian nuoria varsinaiseen herkutteluun :) muutaman kerran ovat saanet karkkeja maistaa, mutta yritetään niitäkin vielä toistaiseksi välttää (ettei vaan tulis samanlaisia herkkusuita kuin äidistään).. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin parempi mitä kauemmin saa pidettyä muksut erossa karkista. Siihen kun jää helposti koukkuun. :)

   Poista