tiistai 10. joulukuuta 2013

Peura siinä se on!

Ihan nolottaa miten en ole yhtään kerinnyt ajattelemaan tätä blogia.. On vaan ollut joulun järkkäilya, joululahjojen tekemistä ja piti tuossa hyvän ystävän polttareitakin järjestää ja juhlia. Ja nyt onkin enää kaksi viikkoa JOULUUN!! Olin niin varma, että meikäläisellä olisi kaikki ajoissa valmiina ja vielä ihan just eikä melkein.. No kiirehän tässä tulee. No, mutta sitten tulee :) Onneksi on kyse joulusta ja sen tekeminen on aina kivaa ja kutkuttavaa! 

Mutta itse peuraan. Meillä on tuossa eteisessä ollut taulu, valkoisilla kehyksillä ja sitten olen maalannut paksun pahvin liitutaulumaalilla. Siihen on sitten laiteltu viestejä vieraille vuodenaikojen mukaan. Liitutaulun pinta on nyt aikojen saatossa mennyt huonoksi ja oli kehitettävä jotain uutta.

Taulun olisi varmasti voinut maalata uudelleen, mutta kaikkien muiden peurainnostus oli myös tarttunut minuun ja halusin siihen peuran. Ja sitten törmäsinkin S i t r u u n a -blogissa tähän hienoon itse tehtyyn. Ja siitä se sitten lähti. 

Raahasin kaupasta pahvilaatikoita, että saisin peurani tehtyä. Kyllähän tuo puoliso yritti sanoa ettei onnistu aaltopahvista, mutta enhän minä tahtonut uskoa. Kirosin ja väänsin vaan sitä peuraa! No ei onnistunut aaltopahvista, ei. Hain sitten ihan askartelukaupasta paksua pahvia ja aloitin alusta. Kyllä mä senkin kanssa kirosin, mutta peura oli saatava.

Ei se ihan lähitarkastelua kestä ja on se vähän vinokin, mutta siinä se nyt sitten on..9 kommenttia:

 1. Wau, ma tahon kanssa, kauan kattellu Pinterestissä kun siellä on näitä pilvin pimein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tämä ei ihan pinterest kamaa ole, mutta ompahan meillä nyt peura! :)

   Poista
 2. No hieno peurahan siitä sukeutui! Nyt jos laitat joulun ajaksi vähän punaista kuonoon, niin menee ihan Petteri Punakuonostakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla enää koskee siihen :) laitan vielä palasiks.. Jos pari joulupalleroo noihin sarviin :)

   Poista
 3. On siinä ollut varmasti iso vaiva tehdä, mutta upea on lopputulos :)

  VastaaPoista